Θεμιστοκλής Σταφυλλίδης

O Σταφυλλίδης Θεμιστοκλής είναι Λογοθεραπευτής MSc, απόφοιτος του Πανεπιστημίου "KLIMENT OXRITSKI" της Σόφιας στην Βουλγαρία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου.

Επίσης, αποτελεί μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοθεραπευτών. Ο ίδιος έχει εκπαιδευτεί στην κλινική αποκατάστασης "ΕΥΕΞΙΑ", έχει συμμετάσχει σε ομάδες εποπτείας, έχει παρακολουθήσει, διοργανώσει και συμμετάσχει σε σειρά σεμιναρίων.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Μέθοδο "PRT" ( Εκπαίδευση καίριων δεξιοτήτων σε παιδία με αυτισμό ) και τη Μέθοδο "PADOVAN" ( Νευρολειτουργική Αναδιοργάνωση ).

Το 2015 δημιούργησε το Πρότυπο Κέντρο θεραπειών με ονομασία «Κέντρο Λογοθεραπείας Εργοθεραπείας Σταφυλλίδη». Τέλος, είναι επιστημονικός εξωτερικός συνεργάτης σε ιδιωτικές κλινικές.

Υπεύθυνος Κέντρου « Λογοθεραπείας – Εργοθεραπείας Σταφυλλίδη », Λογοθεραπευτής

Λογοθεραπευτής MsC, απόφοιτος του Πανεπιστημίου "KLIMENT OXRITSKI" της Σόφιας στην Βουλγαρία. Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοθεραπευτών. Ο ίδιος έχει εκπαιδευτεί στην κλινική αποκατάστασης "ΕΥΕΞΙΑ" , έχει συμμετάσχει σε ομάδα εποπτείας με τον Λογοπεδικό Δρ. Ιωάννη Βογινδρούκα και έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων.

Σημαντική εμπειρία έχει αποκτηθεί τόσο σε επίπεδο διαγνωστικής εκτίμησης όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης νευρολογικών διαταραχών, διαταραχών στην ομιλία στην φωνή και στην κατάποση, στην Βουλγαρία στο ( 28ο Δημόσιο σχολείο της Σόφιας ) και στην Ελλάδα ( Κέντρο αποκατάστασης "ΕΥΕΞΙΑ", Κέντρο ανοιχτής αποκατάστασης Δεληγιάννης Δημοσθένης στην Πτολεμαΐδα.

Μετεκπαιδεύτηκε στη μέθοδο Εκπαίδευσης Καίριων Δεξιοτήτων ( Pivotal Response Training - PRT) και είναι πιστοποιημένος θεραπευτής Padovan. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με Κέντρα Παιδικούς Σταθμούς και Ειδικά Σχολεία σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα.

Ο ίδιος ήταν εισηγητής σε σεμινάρια σχετικά με αποκατάσταση νευρολογικών διαταραχών, αναπτυξιακών διαταραχών, αποκατάσταση μάσησης κατάποσης, μαθησιακών δυσκολιών και στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην κλινική του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ με θέμα "Η συμβολή της Λογοθεραπείας στους ασθενείς με ΣΚΠ". Επίσης ήταν εισηγητής και εκπαιδευτής θεραπευτών σε σχολές παράλληλης στήριξης.