Κοινωνική Ευθύνη

Το Adrianoupoleos Pharmacy έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων του, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υποστηρίζοντας δράσεις φορέων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Σύσσωμη η ομάδα  συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης, αποδεικνύοντας πως εκτός από την ψυχαγωγία (Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας Διατροφής και Αθλητισμού) εξίσου σημαντική είναι και η καλλιέργεια του αισθήματος προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Υποστηρίζοντας την «Ηλιτόμηνον»

Σύσσωμη η ομάδα μας βρίσκεται στο πλευρό της Ηλιτόμηνον προκειμένου να αγοραστεί ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος. Η πρώτη επίσημη προσφορά  μας έγινε τον Σεπτέμβριο 2016, όπου το Adrianoupoleos Pharmacy συμμετείχε ενεργά, ετοιμάζοντας στον προαύλιο χώρο του, μία παιδική εκδήλωση με θέμα «Έναρξη Σχολικής Χρονιάς» στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι φαρμακευτικών εταιριών, αλλά και πλήθος κόσμου.Μέρος των εσόδων του φαρμακείου έγιναν δωρεά.

Υποστηρίζοντας τους πλημμυροπαθείς στη ΜάνδραΑττικής

Η ομάδα μας βρέθηκε κοντά και στους πλημμυροπαθείς συλλέγοντας τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης στα οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας.Μετά τη συλλογή τους και σε συνεργασία με το Δήμο Μάνδρας κάλυψαν κάποιες από τις ανάγκες τους.

Υποστηρίζοντας «Το χαμόγελο του παιδιού»

Το μεγαλύτερο διαδραστικό πολυγεγονός της πόλης μας, το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας Διατροφής και Αθλητισμού, με την υποστήριξη του Adrianoupoleos Pharmacy, πέτυχε το σκοπό του απέναντι στο «Χαμόγελο Του Παιδιού», καθώς  η συμμετοχή του κόσμου τόσο σε είδη πρώτης ανάγκης όσο και σε φάρμακα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.